Passa al contingut principal

LAND ART

Els infants de P4, de la classe dels Paons i Paones han portat a terme diferents activitats relacionades amb LAND ART, que és defineix com l'art a la natura. La seva participació ha sigut molt important, atès que han hagut de fer d'exploradors i exploradores. Així doncs, els infants han dut a terme sis activitats, on han pogut connectar amb la natura i entendre que a través d'aquesta es pot crear art. 
Les sis activitats platejades han estat:

Explorem el bosc 
Pintem pedres
Experimentem amb la terra


Fem mandales
Fem mòbils amb elements de la natura
Tornem els elements al bosc i fem memòria de tot el que hem après La realització d'aquestes ha estat un èxit, ja que els infants han gaudit molt d'aquestes i nosaltres amb ells.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Excursió a conèixer els gegants de Terrassa.

Avui els nens i nenes de la classe dels gegants i les gegantes hem anat a l'ajuntament a veure En  Robesa  i la  Pepona . Són els dos gegants antics de la nostra ciutat. Tenen més de cent anys. També hem pogut portar en  Tranqui  un gegantó que representa un nen geganter. Hem après com van vestits els geganters i les geganteres i per a què serveix la faixa. Ha estat molt interessant.

L'AVENTURA DE LA POCIÓ MÀGICA

Avui, a la classe, ha vingut el Nils a fer l'activitat de ciència "L'AVENTURA DE LA POCIÓ MÀGICA". La CIÈNCIA, a vegades, sembla MÀGIA!!!

HALLOWEEN

  Els nens i nenes de primer han treballat Halloween fent unes aranyes súper divertides. Han cantant cançons han ballat i i han aprés vocabulari sobre aquesta festa. Aquí podeu veure algunes fotos de l'aranya que han fet. Espero que us agradi! Our 1st grader students have fun doing Halloween activities!  Here you can see some photos of our Spider craft! I hope you like it!